Advertorial
Vaikku on vakava riski kuulo-ongelmille ja kognitiiviselle heikkenemiselle. (Tässä muutamia vinkkejä ...)
Maddy Taylor | sunnuntai, 15. marraskuu 2020

On myönnettävä jotain, joka on vähän noloa...

Nimittäin, viime aikoina minulla on ollut “vaikku” ongelma. Eikä vain pieni ongelma, vaan suuri ja inhottava ongelma.

Aina siitä lähtien kun olin pieni, en koskaan pitänyt vanupuikkojen käytöstä. Kun olin pieni äitini työnsi yhden liian syvälle korvaani, ja muisto siitä kivusta on jäänyt mieleeni tähän päivään saakka.

No hiljattain, monen vuoden tauon jälkeen, kokeilin vihdoin taas vanupuikkoja. Aluksi piti harjoitella hieman, mutta lopulta onnistuin mielestäni puhdistamaan korvani. Haluan sanoa vain yhden asian: Väärin tehty!

Tutkimuksista onkin tullut ilmi, että vanupuikot eivät poistakkaan vaikkua korvista. Sen sijaan ne työntävät sen vain syvemmälle korvaonteloon, niin että vaikku kokkaroituu, kovettuu ja lopulta tukkii korvakanavan. No arvatkaa, mitä minulle kävi?  

Oikein, vaikkua oli kertynyt korvaani niin paljon, että aloin kärsiä kuulo-ongelmista! Eli vaikka olin välttänyt vanupuikkojen käyttöä lähes koko elämäni, silti ne aiheuttivat minulle pahoja ongelmia, heti kun aloin käyttämään niitä.

Eikä kuulo-ongelmat olleet ainoa vanupuikkoihin liittyvä ongelma. Nimittäin, kun kävin lääkärissä poistamassa vaikun korvistani, lääkäri kertoi minulle tutkimuksista, joissa oltiin todettu vaikun liittyvän myös dementian kehitykseen.

”Korvavaikun liiallinen määrä voi aiheuttaa kuulon menetystä tai korvien soimista. Jotkut ihmiset kokevat myös huimausta, mikä lisää kaatumisen vaaraa. Tällä hetkellä näemme jonkin verran korrelaatiota vaikun ja kuulon heikkenemisen, kognitiivisen heikkenemisen ja dementian välillä."

Mitä? Miten? En voinut uskoa korviani...

Eli nähtävästi, koska ihmisen sisäkorva on vastuussa tärkeistä toiminnoista kuten tasapainosta ja kuulosta, aivot siis ylikuormittuvat kun korvat täyttyvät vaikusta. Nyt tämä meni vihdoin kaaliin...

Ymmärsin asian vakavuuden vihdoin koska oma äitini on kärsinyt dementiasta jo muutaman vuoden, ja tämä on ollut todella rankka asia koko perheelle.

Lääkärini kertoi myös, että on erityisen tärkeää, että vanhusten korvavaikkua poistetaan säännöllisesti. Ikäihmisten korvavaha jää kuitenkin liian usein huomaamatta, mutta se on yksi yleisimmistä syistä, joiden takia kuulo heikkenee.

Katson omia lapsiani ja ajattelen, että en missään nimessä haluaisi omien lapsieni kärsivän vaikun aiheuttamista terveysongelmista. Joten kysyin lääkäriltä, mitä vaihtoehtoja oli. Kävi ilmi, ettei vaihtoehtoja ole monia...

Hän suositteli kokeilemaan apteekeissa myytävää korvienpuhdistuspumppua, jolla pumpataan korviin suolavettä. Ongelma oli, että olin jo kokeillut sitä!

Tosiasia oli, että olin kokeillut jo kaikkea! Suihkeita, pumppuja, vanupuikkoja, mutta mikään ei ollut auttanut poistamaan vaikkua. Joten kysyin lääkäriltä, voisiko hän tehdä jotain asialle. No, osoittautui, että hän pystyi, mutta hintaa vastaan…

Sillä tätä menetelmää pidettiin vapaaehtoisena menetelmänä, vakuutukseni ei kattanut sitä. Jouduin siis maksamaan satasen omasta taskustani. No, minulla ei ollut sitä rahaa. Ja huvittavaa kyllä, juttelin lääkärin kanssa lähes kyyneleet silmissä, koska vaihtoehdot näyttivät loppuneen kesken. No, sitten tapahtui yllättäen jotain mahtavaa...

Empatiaa täynnä lääkärini kertoi minulle menetelmästä, nimeltä Q-Grips. Sen sijaan, että vaikkua työnnettäisiin syvälle sisäkorvaan, kuten vanupuikot tekevät, tämä menetelmä vetää vaikun ulos.

En voinut uskoa tätä todeksi. Tämä Q-Grips-tuote kuulosti juuri sellaiselta ratkaisulta, jonka tarvitsin. Kaikesta huolimatta, halusin kuitenkin tutkia asiaa hieman itse…

Mitä on Q-Grips?

Näyttäisi siltä, että tämä on ihanteellinen ratkaisu vaikun poistamiseen. Luin huvikseni vanupuikkojen ohjeet saapuessani kotiin, ja lääkärini oli oikeassa - pakkauksessa lukee selkeästi "Älä työnnä korvakanavaan". Eli käyttäessäsi vanupuikkoja, työnnät vain vaikkua syvemmälle korvaan, mikä lisää tukkeutumista. Vanupuikot voivat jopa aiheuttaa korvatulehduksia.

Q-Grips on sen sijaan suunniteltu ainoastaan vaikun poistamiseen. Se toimii kuin korkkiruuvi. Asetat vain tuotteen joustavan ja pehmeän spiraalipään korvaan ja vedät vaikun ulos. Kun olet valmis, kertakäyttöinen pää ponnahtaa irti napin painalluksella ja voit heittää sen roskiin.

Ja mikä parasta, tämä korvavaikun poistotyökalu ei mene liian syvälle korvaan. Se on suunniteltu siten, ettei se aiheuta vaurioita tai ärsytystä korvalle.

Kaikki näyttävät innostuneen tästä trendistä

Siitä lähtien, kun Q-Gripsit tulivat markkinoille, yhä useammat ihmiset ovat heittäneet pois vanhat vanupuikkonsa ja valinneet paremman tavan korvien puhdistamiseen. Tämä johtuu siitä, että vaikka he tiesivät vanupuikkojen vain pahentavan asiaa, se oli silti ainoa keino vaikun poistamiseen...

Mutta nyt monet ovat siirtymässä tähän uuteen innovatiiviseen tuotteeseen, joka vetää korvavaikun pois tehokkaasti suoraan korvasta.

Miljoonat ihmiset välttyvät näin kuulon heikkenemiseltä, korvien tukkoontumiselta ja korvatulehduksilta yksinkertaisesti vaihtamalla Q-Gripsiin...

Mutta… Onko se todella kaiken tämän mainonnan arvoista?

Lanseerauksesta lähtien, Q-Gripsit on LOPPUUNMYYTY lähes aina kun tuotetta on saatu lisää varastoon... siitä on tullut niin suosittu.

Ja tämä kaikki johtuu sen upeista arvosteluista ja ihmisten jakamisesta SOME-kanavilla, koska sitä ei ole vielä edes markkinoitu yleisölle! Kaikki siis puskaradion ansiota...

QGrips on saavuttanut nopeasti yleisön suosion. Tässä muutamia asiakasarvioita:
"Minulla on huono tapa poistaa korvavaikkua kahden tai kolmen päivän välein vanupuikolla. Tiedän, että se ei oikeasti poista vaikkua, en silti pysty hallitsemaan itseäni. Kun korvat särkee, käytän vanupuikkoa. Ostin hiljattain tämän söpön korvavaikun poistotyökalun, Qgrips on tehokas, kestävä ja helppo puhdistaa. Täsmälleen sitä mitä etsin."
- Lauri Tirronen
"Olen muusikko ja joskus korvani tukkeutuvat vaikusta, enkä kuule näyttöjen ääniä enkä voi käyttää korvatulppia. Vuosien ajan olen kokeillut erilaisia nestemäisiä ratkaisuja ja makuulle menemistä jalat ylös. Qgrips auttoi ratkaisemaan ongelmani muutamassa minuutissa! Se ei mene niin syvälle kuin lääkärini näkee, mutta tämä tuote poistaa vaikun turvalliselta alueelta ja menetelmä on pehmeä ja kivuton. Upea idea, joka toimii! "
- Tapio Lahti
"Silikonikärjet ovat pehmeitä eivätkä vahingoita korvia, vaan ovat juuri sopivan kokoiset vaikun poistamiseen. Onnistuin saamaan melko paljon vaikkua ulos menemättä liian syvälle korvakanavaan tai edes työntämättä vaikkua kauemmas korvaani. Suosittelen tätä vaikun poistotyökalua perheelleni ja ystävilleni."
- Annika Siltanen
"Hankin tämän tuotteen isälleni, jolla on aivan liikaa korvavaikkua ja lisäksi hän on alkanut osoittamaan dementian merkkejä. Hän on sanonut tuntevansa olonsa paremmaksi käytön jälkeen ja voin sanoa, että hänen kuulonsa ja tietoisuutensa ovat parantuneet käytön myötä."
- Tiina Siltala
Halusin saada ammatillisen mielipiteen QGripsin toimivuudesta ja tehokkuudesta, joten otin yhteyttä tohtori Richard Osborniin, saadakseni lisätietoja. Tässä on hänen mielipiteensä:

”Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että tapa, jolla meitä kaikkia opetettiin puhdistamaan korvat, on väärä. Tämä johtuu siitä, että vanupuikkoon tarttuu vähän vaikkua ja tästä syystä luultiin että vanupuikko poistaa vaikkua. Mutta näin ei ole. Todellisuudessa vanupuikko työntäää vaikkua vain syvemmälle korvaan, mikä voi aiheuttaa korvien tukkeutumista, kuulon heikkenemistä, tulehduksia ja korvien soimista.

Q-Grips on paras tuote, jonka olen nähnyt ja se poistaa vaikkua turvallisesti ja tehokkaasti osan aiheuttamatta mitään vahinkoa. Suosittelen tätä tuotetta kaikille potilailleni, koska se on yksinkertaisesti paras korvapuhdistustyökalu, jota markkinoilta löytyy.”

- Tohtori Richard Osborn, korvalääkäri

Kuultuani tohtori Osbornin mielipiteen, olin täysin myyty ja tilasin Q-Gripsin välittömästi itselleni ja äidilleni..

Menin nettiin (Q-Gripsiä ei myydä vielä kaupoissa) ja tilasin yhden. (Nettikaupassa oli vielä tarjous: ”Osta yksi ja saat toisen kaupanpäälle, joten sain toisen tuotteen ilmaiseksi!)

Muutaman päivän kuluttua, paketti tuli postitse.

Q-Gripsien käyttö sujui todella hyvin. Kiersin sen vain korvaani ja se tarttui tehokkaasti kerääntyneeseen vaikkuun ja poisti sitä. Muutaman kierroksen jälkeen vaikkua ei tullut enää yhtään.

(Ja rehellisesti sanottuna, nautin hieman tuotteen käytöstä. Samalla tavalla kuin jotkut nauttivat finnien puristamisesta. Oli mahtava tunne saada se kaikki vaikku ulos…)

Mutta upeinta oli nähdä, mitä tapahtui, kun äitini käytti sitä! Ero ennen ja jälkeen oli kuin yö ja päivä. Viimeinkin hän kuuli taas! Hänen korvansa ei enää soineet ja hän sanoi, ettei tuntunut siltä, kuin koko ulkomaailma olisi suljettu häneltä pois! Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hän kuuli ulkona olevan linnun laulun.

Tuote ei vain parantanut hänen kuuloaan, vaan seuraavien päivien aikana huomasin lähes välittömän muutoksen hänen muistissaan ja ajatusten terävyydessä. Kuka olisi koskaan voinut arvata, että jollain näin yksinkertaisella asialla, kuin korvavaikun puhdistamisella voi olla niinkin suuri vaikutus kuuloon ja muistiin!

No, paljonko tuote maksaa? Onko se hintansa arvoinen?

Q-Gripsin hinta on tällä hetkellä 37€. Aluksi ajattelin, että hinta oli hieman korkea. Siis 37 euroa korvavaikun poistotyökalusta? Mutta nähtyäni kuinka suuri apu siitä on ollut äidilleni ja minulle, tajusin että hinta on kohdallaan.

Ensinnäkin, tämä vaikun poistotyökalu puhdistaa korvani paremmin kuin mikään vanupuikko, jota olen koskaan käyttänyt. Olin todella yllättynyt, kuinka paljon vaikkua korvistani tuli! Tämä johtui siitä, että vanupuikot eivät olleen koskaan poistaneet vaikkua, vaan työntäneet sitä syvemmälle...…

Lisäksi viime vuosina olen kärsinyt korvien soimisesta. Kaikki ovat varmasti kokeneet sen ärsyttävän piipittävän äänen joskus. Q-Gripsien käytön jälkeen piipitys on loppunut eikä korvani soi enää! Tunnen jälleen olevani lapsi, sillä Q-Grips on todella parantanut kuuloani!

Mutta paras apu tästä tuotteesta on ollut ikääntyneelle äidilleni, jolle Q-Gripsit ovat olleet miljoonien arvoinen sijoitus! Ei ole olemassa hintaa rakkaitasi auttamisesta, mutta jos olisi pakko, olisin voinut käyttää kaikki säästöni nähdäkseni näin suuren positiivisen muutoksen äitisin terveydessä, mikä on täysin Q-Gripsin ansiota.

Kun otat kaiken tämän huomioon, tuote on ehdottomasti 37€ hinnan arvoinen.

Q-Gripsin verkkokauppa tarjoaa tällä hetkellä 2 tuotetta 1 hinnalla!

Q-Gripsin viralliset verkkosivut tarjoaa tällä hetkellä kaksi tuotetta yhden hinnalla, seuraavan 24 tunnin aikana. Nähtyäni tämän tarjouksen, suosittelen kaikkia heittämään vanupuikot suoraan roskikseen ja tilaamaan tehokkaat Q-Gripsit. Uskokaa tai älkää, tämä tuote on maailman paras keksintö!

PÄIVITYS
PÄIVITYS keskiviikko, 25. marraskuu 2020 - Siitä lähtien, kun Q-Gripsit näytettiin ensimmäisen kerran TV-mainoksissa, ihmiset ovat täysin villiintyneet tästä uudesta ja trendikkäästä tuotteesta. Sitä on myyty jo yli 2 miljoonaa kappaletta. Suuren suosionsa ja positiivisten arvostelujensa ansiosta tuotteen valmistaja tarjoaa nyt kerta-ostajalle 50%:n alennuksen. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi, onko tarjous voimassa alueellasi.
Käytä Alennus & Tarkista Saatavuus >>

10 Comments

Roxi Overo · Espoo
Vau! Monen lääkärikäynnin jälkeen poikani korvien puhdistamiseksi ostimme tämän korvanpuhdistimen. Sinun on oltava erityisen varovainen, ettet aseta sitä liian syvälle, mutta se ottaa helposti vaikun pois.
· Reply · 84 · 10:13 AM
June Zukowski Spelman · Helsinki
Upea tuote, parempi kuin vanupuikot, jotka työntävät vaikkua syvemmälle korviin. Voit käyttää tuotetta toistuvasti, jos steriloit sen alkoholilla aina käytön jälkeen. Käytän sitä lasteni vaikun poistamiseen, ja se todella toimii!
· Reply · 38 · 5:10 PM
Mandy Simmons · Oulu
Tämä tuote on ollut pelastus vanhalle isälleni. Olen huomannut käytön aloittamisen jälkeen, että hän on alkanut muistamaan pieniä yksityiskohtia helpommin ja päivittäiset askareet ovat alkaneet sujua paremmin.
· Reply · 32 · 6:58 AM
Clay Matthew Pirtle · Kouvola
Tämän tyyppisten tuotteiden pitäisi olla pakollisia kaikissa kodeissa. En edes tiennyt, että vanupuikkojen käyttö olisi vaarallista. Perheenjäseneni vaikuttavat hieman skeptiseltä, mutta uskon että he tottuvat tuotteeseen pian. Pidän tätä erittäin hyvänä ostoksena.
· Reply · 43 · 10:22 AM
Gladys Sanford · Rovaniemi
Luulin että korvani tuottaa tavallista enemmän vaikkua, koska tuntui ettei vanupuikot auttanut yhtään. Olen myös kokeillut muita ratkaisuja, kuten korvien huuhtelua, mutta ne ovat väliaikaisia. Q-Grips on mahtava ratkaisu ja toimii hyvin!
· Reply · 22 · 6:44 PM
Paul Bryant · Turku
Tämä korvavaikun poistotyökalu pelasti minut lääkärin käynniltä! Minulla on ollut todella paljon vaikkua, että korviani on alkanut särkeä. Tein virheen ja käytin vanupuikkoja monta vuotta! En kuullut hyvin pitkään aikaan. Q-Grips on paras tuote jota olen koskaan kokeillut.
· Reply · 18 · 7:55 PM
Laura Sylvia · Vantaa
En ole löytänyt todella hyvää korvien puhdistusvälinettä pitkään aikaan. Tämän on ehdoton suosikkini! Nämä kierrepäät tekevät korvistani mukavan ja puhtaan tuntuiset.
· Reply · 15 · 7:28 AM
Michelle Morandini · Lappeenranta
Olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon ja täytyy sanoa: toimii! Käytössä on hieman oppimista, toisin kuin vanupuikkojen käytössä, mutta ei hätää. Kunhan ei työnnä tuotetta liian syvälle korvaan, se poistaa vaikkua tehokkaasti. Mikä parasta, tuotteen voi pestä ja käyttää uudelleen, toisin kuin kertakäyttöiset vanupuikot. Aion hankkia tämän äidilleni, jolla on kuulovaikeuksia. Tämä voisi tehdä ihmeitä hänelle!
· Reply · 24 · 9:48 AM
Ashley Anita · Seinäjoki
Ennen tämän tuotteen ostamista kärsin jatkuvasti korvatulehduksista, koska yritin puhdistaa korviani niin kovasti vanupuikoilla. Olen iloinen, että löysin vihdoin välineen, joka poistaa vaikun aiheuttamatta tulehduksia tai muuta haittaa.
· Reply · 18 · 11:48 AM
Brad Morgan · Jyväskylä
Liiallinen vaikku on usein syy kuulo-ongelmiin, joten yritin etsiä ratkaisua vaikun poistamiseksi. Tilasin tämän tuotteen ja se tuli nopeasti postitse. Laadukas tuote edullisesta hinnasta huolimatta. Kyllä se hoitaa homman!
· Reply · 13 · 12:15 pM